Projecten & Opdrachten

Trainer 
Ik geef training op het gebied van social media, online marketing en media wijsheid. Zo heb ik Zoekmachine optimalisatie gegeven aan een groep B&B houders, social media training gegeven aan ouderen en ondernemers.

Onderstaand een voorbeeld van een trainingsdag voor de vrouwenvereniging KVO. Er waren die verschillende workshops die de vele dames konden kiezen. Ik gaf twee keer een ronde de workshop ‘Mijn vereniging in de spotlight’. Bekijk het programma.
Knipsel

 

 

 

 

 

 

 

 

Tekstschrijver A2Video
Voor klanten van A2Video heb ik een aantal opdrachten gedaan. Ik heb blogs, scripts, website teksten en persberichten geschreven op verschillende onderwerpen.

Blogger bij Drijfveer Media
drijfveer
Ik heb wekelijks een blog geschreven voor Drijfveer Media over Zoekmachine optimalisatie en Social media. Na enkelen maanden is er echter besloten de website een re-design te geven en tijdelijk te stoppen met bloggen.

fnv

 

 

 

 

 

Social Media Specialist voor het project Social Media Maatjes van de FNV Vrouwenbond

Ik werk samen met de FNV Vrouwenbond aan dit project. Ik zal hierin fungeren als de social media specialist en de social media maatjes trainen, inspireren en helpen met vragen.

Lees meer over het project.

showhome

 

 

 

Zoekmachine optimalisatie

Voor Showhome schrijft ik  SEO teksten voor website en blog & doe ik een zoekwoorden onderzoek. Dit alles om zo te positie in de zoekresultaten van Google te verbeteren, daarbij houd ik rekening met de leesbaarheid en informativiteit van te teksten.

Bloggen

 

 

 

 

 

Schrijven van (web)teksten/persberichten en mailings

Ik heb al een veelzijdigheid aan teksten geschreven: Persberichten, brieven, mailings, website teksten, SEO teksten, teksten voor flyers en advertenties. Over een veelzijdigheid aan onderwerpen: tapijtreiniging, lunch beats, zoenfoto’s, marketing… ga zo maar door.