Ideeën voor internetinnovatie gezocht!

sidn
Heb jij een onwijs vernieuwend idee om het internet te versterken of om internet op een innovatieve manier in te zetten? Dan zoekt het SIDNfonds jou!

Projecten met lef en disruptieve potentie
Toen ik het persbericht van het SIDNfonds onder ogen kreeg, moest ik gelijk denken aan projecten als Google Loon. Een project met lef, waar een hoop mensen halsreikend naar uitkijken, maar ook van geloven dat het waarschijnlijk niets zal worden.

“Het fonds biedt financieringsmogelijkheden voor internetpioniers of partijen die een innovatief internet project naar de volgende fase willen brengen. Denk aan projecten met lef en disruptieve potentie die niet vanzelfsprekend financiering kunnen vinden.” Aldus Eddy Schuyer (bestuursvoorzitter SIDN fonds).

Eerste ronde: een sterker internet
Tot en met 18 mei kun jij een projectaanvragen indienen. De eerste ronde richt zich op aanvragen voor projecten die het internet versterken en op een creatieve en innovatieve manier internet inzetten, waardoor maatschappelijke en/of economische impact wordt gerealiseerd.

Ga jij je aanmelden?
Ik ben onwijs benieuwd naar alle ideeën die er zijn! Ons land zit bomvol met creatieve geesten en ik weet dan ook zeker dat bij elke ronde die het SIDNfonds (2x per jaar) houdt er bijzondere dingen uit zullen komen. Voel je dan ook aangesproken als je een tech-nerd, creatieveling of dromer bent!

Ga jij je aanmelden? Ik hoor het graag!

*Blog geschreven voor Dutchcowgirls

Leave a Reply

Your email address will not be published.