Win een upgrade met Cloud Slicer

cloudslicer

 

 

 

 

 

 

 

Als je hand-oog coördinatie erg goed ontwikkeld is en je bent een fanatieke gamer dan is Cloud Slicer een aanrader. Airfrance heeft een spelletje van upgraden gemaakt met de app Cloud Slicer

Afgelopen september vierde AirFrance de introductie van hun nieuw ingerichte business-class op de routes in Asië. De luchtvaartmaatschappij hield een evenement in Japan en Singapore. Tijdens dit evenement is de app Cloud Slicer geïntroduceerd. De top slicers kregen een gratis upgrade naar business-class tijdens hun vlucht.

Door het overweldigend succes, heeft Air France besloten om een soortgelijke wedstrijd voor passagiers op geselecteerde Parijs-gebonden vluchten vanuit Japan, Singapore, Indonesië, China en Hong Kong te houden. De wedstrijd is helaas alleen toegankelijk voor abonnees die tussen 15 februari en 31 december reizen en is gebaseerd op de stoel beschikbaarheid op de reisdatum.

Als je niet op reis bent kun je deze game natuurlijk ook spelen, maar dan puur voor de lol. AirFrance is wel erg van de games, eerder kwamen zij al met the lottery en Travelingtheworld. Zou tof zijn als ze deze game vaker gaan inzetten!

*Geschreven door Dutchcowgirls.nl

Leave a Reply

Your email address will not be published.