Vippre – Maak gemakkelijk toffe video reviews!

Vippre – Reviews that move, dat is waar het om draait. Voor de millenials en andere visueel ingestelde mensen is Vippre de uitkomst! Met Vippre maak je gemakkelijk een mooie video review van het hotel of resort waar je verblijft en maak je andere deelgenoot van jouw ervaring. En een betrouwbaardere review dan één op beeld kun je niet krijgen.

Onderzoek van Reevoo heeft uitgewezen dat 4 op de 5 Nederlandse vakantiegangers vertrouwd op online reviews en 61% daarvan zelfs eerder geneigd is te boeken wanneer er reviews van klanten op de website staan. Online reviews zijn dus net zo belangrijk als advies van familie en vrienden, maar is dit advies wel betrouwbaar?

Ruim 30% van de geschreven reviews zijn vals en dan heb je ook nog te maken met het referentiekader van de schrijver van een review! Het Duitse Computer Bild deed hier onlangs onderzoek naar en kwam erachter hoe gemakkelijk en populair het eigenlijk is om reviews te vervalsen/kopen. Een lucratieve business.

Vippre.com brengt verandering
Bedenker van Vippre.com – Han Dirkx – vond dat het tijd werd voor eerlijke en duidelijke reviews. Reviews gevat op video, eerlijker en duidelijker kun je ze niet krijgen! Maar het maken van een video is niet zo makkelijk. Helemaal niet als je allerlei scenes moet schieten, en die moet bewerken en aan elkaar moet monteren en wat wordt eigenlijk je verhaallijn?

De iOs applicatie van Vippre.com maakt je het wel heel gemakkelijk. Met deze applicatie kun je gemakkelijk en snel een mooie video maken van een hotel, resort, B&B enzovoort. Super leuk als herinnering na je reis en ontzettend handig en betrouwbaar voor de volgende reiziger die daar zou willen boeken!

Hoe werkt het?
Had ik al gezegd dat het heel simpel was? Als je me niet geloofd bekijk dan onderstaande tutorial:

Mijn ervaring
Ik heb een test- video gemaakt en het is echt onwijs leuk om te doen! Wel heb ik wat tips voor je:

  1. Wat er van te voren niet gemeld wordt is dat je scenes maar 60 seconden per stuk mogen zijn en je totale film niet langer dan 2 minuten! Hou dit dus goed in de gaten tijdens het filmen.
  2. Uiteraard kun je na het filmen je video bewerken. Jammer hieraan is dat je alleen aan de voor en achterkant de video in kunt korten, scene ertussenuit halen is niet mogelijk.
  3. Pauzeren en later verder filmen in dezelfde scene is ook niet mogelijk dus bedenk van te voren goed hoe je gaat filmen, zodat je geen secondes verliest met deuren en muren in beeld!
  4. Oeh en nog een kleine tip! Save tussen de scenes door je filmpjes. Mocht je batterij uitvallen dan ben je niet alles kwijt. Ik ben op die manier twee keer al filmend uit de lift gekomen 😉

De app is momenteel nog in Bèta-versie en heeft om die reden hier en daar wat hick-ups. Maar dat maakt niet uit, het is een makkelijk te gebruiken app, overzichtelijk vormgegeven en het zorgt echt voor toffe filmpjes waar jij en toekomstige hotelgasten een hoop aan zullen hebben!

Leuke herinnering
Naast dat het super leuk is om de video te maken en dat het zeer relevant is voor de volgende potentiële hotelgast is de video ook gewoon een erg leuke herinnering aan je verblijf! Bekijk hier een van de Vippre video reviews over Ibiza:

Ga jij nog op vakantie of een weekendje weg? Ik zal je zeker aanraden de app te gebruiken en wat toffe video’s te schieten!

* Blog geschreven voor Dutchcowgirls.nl

Leave a Reply

Your email address will not be published.