Van gehaast whatsappje naar getypt briefje

Verras familie en vrienden met een persoonlijke bericht uitgetypt op een ouderwetse typemachine en verstuurd per brievenpost.
De nieuwe dienst De Typefabriek typt je whatsapp, sms, email of like-berichten uit op een ouderwetse typemachine en verstuurt het via de post naar het opgegeven adres.

typefabriek

 

 

 

 

 

 

 

Van online back to offline
We zien het de laatste tijd steeds vaker gebeuren. Online activiteiten die kun weg vinden naar de offline wereld. De hang naar tastbare dingen hebben we nog steeds/ of weer.

Zo heb je Instagram foto’s die je uit kunt laten afdrukken of kunt verwerken in een heus offline fotoboek. Brieven zijn ineens weer een hot item, zo blijkt ook uit de blog ‘De comeback van slakkenpost: maak handgeschreven brieven van Snailmailshop‘.

De Typefabriek
Deze vrolijke dienst is een initiatief van Monique Boere, die dit doet als project in de vrije uurtjes. “Ik heb hier de oude typemachine van mijn vader staan waarmee ik zelf wat briefjes stuurde. Daar kreeg ik zulke enthousiaste reacties op, dat ik dacht: daar kan ik vast meer mensen blij mee maken.

Er zijn al behoorlijk wat getypte berichten bezorgd, van hoera-wensen tot liefdesverklaringen, van felicitaties met de geboorte van een kind tot een bericht naar het thuisfront vanuit de andere kant van de wereld. De kosten voor het verzenden van een briefje zijn 3 euro.

Wil je ook een écht persoonlijk bericht aan iemand sturen? Kijk dan eens op www.detypfabriek.nl.

*Blog geschreven voor Dutchcowgirls.

Leave a Reply

Your email address will not be published.