Ontdek Utrecht middels Selfies!

Vanochtend is de nieuwe campagne ‘Echt Utrecht’ van start gegaan. Inwoners en bezoekers laten hun bijzondere plekje in de stad zien middels een selfie.

Selfies

Bezoekers kunnen vanaf vandaag inspiratie opdoen over Utrecht door persoonlijke tips en selfies van inwoners en bezoekers. Even iets anders dan alle reisgidsen met de standaard tips. Selfies bij een leuk winkeltje, een gezellige horecazaak, in een mooie straat of in één van de stadstuintjes vertellen het verhaal van deze unieke stad.

Een fantastische manier om de stad eens te laten zien door de ogen van bewoners en bezoekers in plaats van door de ogen van de citymarketeer zelf. Het meest opvallende is om te zien dat de selfies die er nu al staan niet de standaard plekken tonen, maar echt die unieke plekken die je niet zo snel in een reisgids zal vinden. User-generated content wordt hier goed ingezet!

collage selfies

Selfie is extra’s waard!

Door hier een selfie te uploaden delen mensen hun ervaring met anderen en maken ze kans op leuke Utrechtse prijzen. De leukste selfie wint een ‘Echt Utrecht beleving’. Daarnaast is de selfie ook nog extra’s waard. Op vertoon van je selfie krijg je namelijk bij een hoop ondernemers in de stad iets extra! Dit kan bijvoorbeeld een gratis kaasplankje zijn, een tweede museumticket gratis, of een kijkje achter de schermen’.
Utrechtonline_IlseSuus_638x341

 

 

 

 

Ik sta er al gezellig tussen 🙂 Doe jij ook mee?

* Geschreven voor Dutchcowgirls.nl

Leave a Reply

Your email address will not be published.