Snel zindelijk met de iPotty

Op de CES (Consumer Electronics Association) 2013 is deze nieuwe gadget, de iPotty, gespot. De kranten staan er bol van en iedereen is verontwaardigd over dit product. Hele onderzoeken over zindelijkheidstraining worden er bijgehaald en iedereen is er maar wat druk mee. Ik vind het een belachelijke gadget, maar als ik eerlijk ben zit mijn vriend ook regelmatig met de Angry Birds op het toilet, dus normaal is het wel enigszins.

ipotty2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De iPotty
De iPotty is simpel een potje met een dockingstation waar de iPad in bevestigd kan worden. Zo kan uw kleintje tijdens het plassen en poepen een spelletje spelen of een filmpje kijken. Volgens de ontwerpers van dit 2.0 potje, CTA Digital, zijn ouders blij met deze ontwikkeling. Vroeger gaven mensen hun kind een boekje voor op het potje, nu gaan we slechts met de tijd mee door hier een iPad van te maken.

Wat ik er dan bij moet vertellen is dat dit product in Las Vegas, Amerika is gespresenteerd. Dat zet alles natuurlijk wel meer in perspectief 😉

JJe kunt er om lachen, maar de van de iPotty hebben serieuze plannen met dit 2.0 potje. Ze gaan zelfs speciale apps maken voor de kleintjes. “Als je jonge kinderen hebt, begrijp je dat er veel eisen aan ouders worden gesteld”, zegt Lois Eiler van CTA Digital. “Dit is gewoon het zoveelste hulpmiddel daarbij”.

De iPotty kan vanaf maart voor 40 dollar worden besteld bij amazon.com.

Ga jij hem aanschaffen?