Nooit meer verdwalen in een winkel of museum met Indoor Google Maps

Kom je wel eens op één van de grote centrale stations, in een groot winkelcentrum of museum? Dan weet je dat gebouwen soms enorm zijn en ook ingewikkeld in elkaar steken. Het kan dan wel eens voorkomen dat je verdwaalt, want niet alle bewegwijzering is even duidelijk. Verdwalen is nu niet meer alleen buiten maar ook binnen verleden tijd met Indoor Google Maps!

Google was al enige tijd bezig met het vastleggen van plattegronden van gebouwen en winkelcentra, maar heeft recent aangekondigd deze in te gaan zetten voor een Google Maps variant die jou in een gebouw de weg zal wijzen.

Zo kun je nu op de veertien grote treinstations de weg vinden en in grote winkelcentra als Hoog Catharijne in Utrecht zien waar de winkels zich bevinden. Ook zijn er verschillende museau als het Van Gogh Museum en het Stedelijk Museum netjes in kaart gebracht en raakt je ook de weg niet meer kwijt op Eindhoven Airport of Amsterdam Arena en ga zo maar door.

Bekijk hier het gehele archief.

Informatie die niet juist is kun je direct doorgeven aan Google en als persoon of bedrijf kun je gewoon plattegronden aanmaken!

*Blog geschreven voor Dutchcowgirls.nl

Leave a Reply

Your email address will not be published.