Facebook Save – Save now, read later

HéHé eindelijk! Sinds ik me kan herinneren heb ik al zo een behoefte aan een mogelijkheid om dingen die je geliked hebt of zou willen bewaren/terug lezen te kunnen bookmarken en Facebook heeft me gehoord 😉 Facebook Save komt er aan!

Gisteren kwam Facebook met het heuglijke nieuws dat we nu links, pagina’s en plaatsen kunnen saven om later nog eens rustig terug te lezen. Alles wat je opslaat kun je gemakkelijk weer terugvinden en niemand kan zien wat jij bewaard hebt, tenzij je de behoefte voelt om dit óók te delen.

136417-9959ce6e-985a-4eef-a200-0a8935363116-image-2_255b1_255d-original-1405958156

Op al je apparaten
Op welk apparaat je de link, pagina of plaats ook opslaat je kunt je altijd en overal teruglezen. De opgeslagen onderwerpen zijn netjes gecategoriseerd en opgeslagen in je eigen onderwerpen-lijst. Gelezen? Swipe naar rechts en archiveer hem of deel hem met je vrienden als je vindt dat ze dit ook moeten lezen!

Facebook herinnering
Jaja, de service gaat nog verder. Je krijgt namelijk ook af en toe herinneringen van Facebook over de items die nog in je News Feed staan.

Ik ben enthousiast en jij?

* Save is binnen enkele dagen beschikbaar voor iedereen die gebruik maakt van de iOS, Android en webversie van Facebook. Zie het Help Center voor meer informatie.

Introducing Facebook Save

*Geschreven voor Dutchcowgirls.nl

Leave a Reply

Your email address will not be published.