De beste Socal Media in 1 overzicht

heineken2
Wat is leuke/creatieve content? Hoe maak ik dat? en wat is nou een leuke actie? Like & Share? Diederik Broekhuizen geeft al jaren antwoord op dit soort vragen en kwam met het idee deze antwoorden visueel te maken op de website De Beste Social Media. Hier vind je de beste voorbeelden van creatieve redactie van bedrijven op social media.

In mijn advies onderstreep ik altijd het belang van goede, creatieve redactie van je social media berichten. Hoe beter je over je berichten nadenkt, hoe meer interactie op je berichten en hoe meer zichtbaarheid en sympathie voor je bedrijf. Je moet proberen optimaal gebruik te maken van de kracht van zowel tekst en beeld.” – Diederik Broekhuizen

Helaas ontbrak het Diederik altijd aan een website met een overzicht van goede creatieve redactie die hij als voorbeeld aan zijn klanten kon laten zien. Om die reden besloot hij zelf een dergelijke website op te zetten. Het resultaat is een simplistische website met creatieve social media uitingen van bedrijven. Het doel van de website is om je te inspireren. Even ‘gluren bij de buren’ om de creativiteit te doen opborrelen en je kunt zelf aan de slag.

Like, share en win!
Dit kan dus echt niet meer! Google eens op ‘creatieve content’ of ‘leuke content’ en de blogs met tips vliegen je om de oren. Maar voor mensen waarbij voorbeelden juist tot de verbeelding spreken is er weinig te vinden. Dat is de reden waarom ik deze website met jullie wil delen. Niet omdat het nu zo onwijs flashy website is of je dingen laat zien die je nooit hebt gezien. Nee, het is een website waar je inspiratie op kunt doen, op de hoogte kunt blijven van wat grote bedrijven nu weer voor iets leuks verzinnen en hopelijk maakt het een eind aan die verschrikkelijke Like, share en win acties!

Heb je zelf nu een erg goed voorbeeld voorbij zien komen? Deel dit dan op Facebook!

*Geschreven voor Dutchcowgirls

Leave a Reply

Your email address will not be published.