A day at the park

Ik weet niet hoe het met jullie is, maar ik heb inmiddels aardig de kolder in de kop! Ik kan niet wachten op de tijd dat je na je werk lekker naar het park gaat om te genieten van de warme avond met je voetjes in het gras en de weekenden die je slijt in het park met vrienden. Genieten!
Om dit genieten te vergroten heb ik een aantal leuke gadgets op een rij gezet die niet mogen missen op een dag in het park!

Genieten van muziek
Een dagje in het park of op het strand is natuurlijk niet compleet zonder een lekker muziekje. Deze toffe speaker van NudeAudio is een minimalistische speaker die zorgt voor een geweldig geluid! Ik heb hem laatst aangeschaft bij MobielBereikbaar – die trouwens nog meer vette dingen hebben -en ik heb er al veel vragen over gekregen.

nudeaudio
Doormiddel van bluetooth verbinding kun je gemakkelijk en snel met elke telefoon verbinding maken en tot maar liefst 8 uur genieten van je eigen muziek! Het siliconen omhulsel zorgt er tevens voor dat deze speaker tegen een stootje kan.

De NudeAudio move L Bluetooth portable speaker is er voor gemaakt om onderweg mee te nemen. De speaker is licht van gewicht en past gemakkelijk in bijvoorbeeld je tas. De NudeAudio Move is gemakkelijk op te laden en kans zelf, als je klaar bent met muziek luisteren, je telefoon of tablet opladen middels de laadkabel. Ik vind het een geniaal dingetje!

De leukste foto’s meteen afdrukken
Een selfie maken in het park? Maak nu echte oldskool foto’s met de Instax Mini Polaroid Camera en print ze meteen uit! De polaroidfoto’s hebben het formaat van een creditcardpasje, dus je kan ze makkelijk opbergen in je portemonnee of in je pasjeshouder. De camera heeft een ingebouwde flitser, dus mocht er onverhoopt een wolkje aan de lucht zijn dan kun je ook nog leuke foto’s maken.

instax poloroid

 

 

 

 

 

 

 
Ik zie mezelf al gaan in het park met vrienden of op een festival!

Pas op dat je niet verbrand!
Zo een hele dag met je bol in de zon is natuurlijk heerlijk, maar je moet wel oppassen dat je niet verbrand. Gelukkig is daar een erg handige app voor. iTanSmart is een app voor Apple apparaten en geeft je een seintje als je uit de zon moet.

Met behulp van real-time UV gegevens van satellieten en informatie over je zonnebrandcrème en huidtype geeft iTanSmart de blootstelling aan de zon, re-lotion momenten, en zelfs vitamine D opname weer. Wanneer het tijd is om in te smeren of uit de zon te gaan dan krijg je een waarschuwingen zowel visueel als hoorbaar en dit alles terwijl je de andere functies van je toestel gewoon kunt gebruiken.

Zonder BBQ geen zomer!
De zomer betekent BBQ-en! Nu kun je gaan sjouwen met een normale BBQ of zo een wegwerp ding of je koopt een lichtgewicht draagbare gasbarbecue van Fuego, de Fuego Element Portable Grill. Deze BBQ kost slechts 67 dollar en dat heb je na een paar keer BBQ-en al bespaard aan kolen en een wegwerpvariant.

fuego

 

 

 

 

 

 

 


Met deze gadgets wordt het zeker een fijne en relaxte zomer. Enjoy!

*Blog geschreven voor Dutchcowgirls

Leave a Reply

Your email address will not be published.